Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Uspal, S.L.U.

Escriu-nos On som

Fabricació de palets i embalatges especials a Barcelona

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

A  Uspal fa 25 anys que ens dediquem a la fabricació de palets i embalatges especials. Ens dirigim a tota mena d'empreses, tant petites com grans multinacionals. A través d'una comunicació B2B, a Uspal treballem cada dia per oferir un servei personalitzat i adaptat a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

Comptem amb proveïdors a escala internacional i podem realitzar treballs a mida i 100% personalitzats per a exportació. No som simples proveïdors sinó que som col·laboradors, tenim molta cura del tracte amb els nostres clients per poder oferir un resultat de gran qualitat que superi les teves expectatives. Tenim cura de cada part del procés, fins i tot una vegada finalitzat.

Oferim la possibilitat de crear embalatges amb logotip, marca o text per crear impacte visual des del primer moment.

Treballem amb tota mena de fusta i fustes especials per a l'embalatge. Els nostres embalatges porten inclòs un tractament fitosanitari avalat pel Ministeri d'Indústria per evitar que es facin malbé.

La nostra especialitat és el sector del cava, vi i xampany, però també hem fabricat embalatges especials fins a 10 tones. Disposem de l'última tecnologia de la indústria de l'embalatge, la qual cosa ens permet oferir solucions integrals d'embalatge de forma ràpida.

En què et podem ajudar?

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Àustria, 8 08520 Les Franqueses del Vallès Barcelona
Carrer Àustria, 8 08520 Les Franqueses del Vallès Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied